SOBE PERSONALIZATE

Sobele EuroAlpi se pot personaliza direct din fabrica, pentru a satisface dorinta si nevoia clientului de culoare specifica cu design-ul incaperii unde va fi instalata. Construcția specială a ușii, prevăzut cu o suprafață dublă ventilată, cat si părțile laterale si rama ușii ne permite folosirea unor vopsele viu  colorate rezistente in timp.
Euroalpi a implementat în linia sa de produse un nou proces de acoperire prin sublimare, care vă permite să personalizați  fiecare soba ,cu un design unic , care devine nu numai o sursă excelentă și economica de încălzire, ci si o componentă reală de mobilier.  Datorită acestui nou proces de „acoperire“, suntem capabili de a imprima pe suprafețele sobelor fiecare imagine posibilă, reprezentarea unui tablou celebru, reproducerea de imagini , cum ar fi lemnul, piatra, etc … fără limite pentru imaginația ta(întotdeauna în conformitate cu drepturile de imagine a drepturilor de autor). Opțiunile pentru culori personalizate fata de cele standard, oferite prin catalogul de produse necesita costuri suplimentare si un termen de livrare mai lung. Comenzile se fac direct la dealer.

Echipa EuroAlpi de cercetare și dezvoltare are ca obiectiv îmbunătățirea continuă a produsului, în scopul de a menține o fiabilitate si un  randament ridicat. De la dezvoltarea proiectului, crearea de prototipuri și în final industrializarea, etapele finale de produs, sunt susținute de către departamentul nostru tehnic, care are sistemele informatice cele mai moderne și un sistem de calitate aplicat în conformitate cu certificarea ISO 9001.  Am investit în inovație și industrializare, lucram cu mașini de mare precizie, taiere cu laser, centre de perforare, roboți de îndoire și sudare,​​utilizam si  gestionam echipamente  sofisticate in timpul  producerii si asamblării produselor. Noi căutăm satisfacția clienților cu soluții inovatoare, care îmbunătățesc caracteristicile estetice si tehnice ale produsului oferind calitate si performanta cu costuri cat mai reduse.

Incalzeste-te Ecologic si Eficient cu Sobe EuroAlpi!